LEES ALVORENS TE BESTELLEN ZEKER EENS DEZE ALGEMENE INFORMATIE DOOR

 
 

Beste ouders

Omdat we weten dat de vorige jaren het aanschaffen van een uniform niet altijd even vlot ging en het voor zowel u als voor ons soms een echte chaos was, zijn we dit jaar naar een oplossing op zoek gegaan. En volgens onze bescheiden mening, hebben we die gevonden!

 

U of uw zoon of dochter heeft het waarschijnlijk al wel ontdekt: de magische wereld van het online shoppen. Met een paar klikken kan u echt al letterlijk alles kopen de dag van vandaag. En vanaf nu dus ook chirokleren bij Chiro Eine!

Hoe gaat het in zijn werk? Het is heel simpel, u gaat naar de shop door onderaan op de grote knop te klikken, daar ziet u alles wat we zoal aanbieden. U klikt op het kledingstuk dat u wil kopen, kiest de juiste maat en voegt het toe aan uw winkelwagentje. Wanneer alles wat u nodig heeft in het wagentje zit, klikt u rechtsboven op datzelfde wagentje en volgt u daar de stappen om te betalen. (Betalen kan met Mastercard, Visa of American Express) Wanneer u betaald heeft, krijgt u een bevestigingsmail met daarin nog eens alle informatie over uw bestelling.

Vanaf hier zit uw werk erop en gaan wij aan de slag. Eens alles betaald is, krijgen wij ook een mail met uw precieze bestelling. Dan gaan we, op een van de vooraf afgesproken momenten,  alles wat jullie besteld hebben, halen bij 'De Banier' in Gent. Eens terug thuisgekomen, kijken we welke bestellingen klaar zijn om opgehaald te worden en worden deze mensen automatisch verwittigd via een mail.
Ziezo, het enige wat u dan nog hoeft te doen is het afhalen van uw bestelde kleren bij de eerstvolgende activiteit. 
(We vragen wel vriendelijk om de bevestigingsmail mee te brengen of op uw gsm te tonen zodat niet iedereen zomaar elke bestelling kan komen ophalen)

 

Enkele opmerkingen

kalender banner.jpg

3 OPHAALMOMENTEN

Omdat we niet voor elke bestelling naar Gent kunnen rijden, spreken we op voorhand 3 jaarlijkse momenten af wanneer we om elke bestelling gaan die tot dat moment is gedaan. Deze 3 momenten zijn:
Voor 19 september besteld = vanaf zondag 2 oktober klaar om op te halen.
Voor 1 februari besteld = vanaf zondag 12 februari klaar om op te halen.
Voor 1 mei besteld = vanaf zondag 14 mei klaar om op te halen.
(Voor bestellingen na 1 mei, zullen we u mailen wanneer u de kleren kan komen ophalen)


PRIJS

Tot op heden hebben we altijd dezelfde prijs van 'De Banier' gevraagd aan iedereen die bij ons zijn uniform wou bestellen. Dit betekende dat we elke keer een beetje verlies maakten aangezien we er tot in Gent om moesten rijden. Met deze online shop komt daar nu nog een onkost bij, namelijk de tax die de site vraagt voor het beheren en overschrijven van het geld van elke bestelling. Omdat we, onder meer door onze nieuwe bouw, het ons niet kunnen permitteren om verlies te maken op zaken zoals het aanbieden van uniformen, vragen we vanaf nu op elk kledingstuk een kleine 3 euro extra dan de prijs waarmee 'De Banier' ze verkoopt. Zo dekken we de onkosten en houden we nog een heel kleine winst over, waarmee we onze financiële status weer wat omhoog helpen, want zoals u waarschijnlijk al weet: alle beetjes helpen!  
En moest u nu zeggen: "Hmm, 3 euro is toch 3 euro en ik moet toch naar Gent." Dan kan u uiteraard altijd zelf naar de Banier gaan (waar ze trouwens nog een iets uitgebreidere keuze hebben). Het volledige aanbod van 'De Banier' vindt u hier.
De prijs van onze eigen Chiro Eine T-shirts, is nu ook naar 15 euro verhoogd, omdat het drukken in kleinere hoeveelheden heel wat duurder blijkt te zijn. (Maar om u gerust te stellen: de Chiro T-shirts uit de banier kosten 20 euro plus de onze zijn veel mooier dus u doet nog altijd een koopje!)

munten 2.png

img-fittingroom.jpg

Kleren PASSEN

Dit is een probleem waarmee we ook al lang kampen, maar hiervoor is er jammer genoeg nog geen oplossing gevonden. Ideaal zouden we voor elke soort kledij een kledingstuk in elke maat moeten voorzien, maar zoals al eerder gezegd hebben we daar echt het geld niet voor. Dus zijn er een paar alternatieven:

  • U doet een gokje (en moest het wat te groot zijn, groeien ze er vanzelf wel in) 
  • U vraagt aan een vriendje met ongeveer dezelfde maat om eens met zijn of haar uniform te passen
  • Of u kan ook nog altijd zelf in de banier gaan passen.

Keuze genoeg dus!

(Van onze eigen Chiro Eine T-shirts hebben we van elke maat wel een exemplaar dus deze kunnen wel gepast worden op activiteiten)

 


AANTALLEN

Bij de Chiro Eine t-shirts kan het soms voorkomen dat een bepaalde maat op is. In dat geval zal u eventjes geduld moeten hebben tot er weer nieuwe beschikbaar zijn. 

 

telraam.jpg

Om tot slot verwarring en extra werk te vermijden, zouden we u willen vragen enkel nog via de site te bestellen. Indien dit voor u echt niet mogelijk zou zijn, mag u na de activiteit altijd eens langskomen bij mij (Jonathan) of Laure om daar iets te bestellen en cash te betalen.
Heeft u nog vragen, opmerkingen, tips of verzoekjes? Aarzel dan niet en mail, sms of bel ons!

Groetjes
De leidingsploeg