TRUFFELS BESTELLEN KAN ONDERAAN DE PAGINA

De kerstperiode, voor velen de beste tijd van het jaar. Onder andere door de vele feesten, het terugzien van verre familie, de cadeautjes,... maar misschien nog het meest door al dat lekkere eten dat het eindejaar met zich meebrengt.
Wij bij Chiro Eine begrijpen dat maar al te goed en zijn al helemaal klaar om uw wensen in vervulling te doen gaan, want zeg nu zelf, wat is er beter dan een zakje overheerlijke truffels van Mietje Putties (the one and only)  op een koude winteravond?

Dat dachten wij ook, dus organiseren we op zaterdag 23 december onze jaarlijkse truffelverkoop. Concreet houdt dit in dat we samen met alle leden door de straten van Eine zullen lopen om onze truffels aan de man te brengen. We gebruiken dit jaar opnieuw de formule van vorig jaar:

250 gram voor 5 euro of

400 gram voor 8 euro.

• De Rakwi's, Tito's, Keti's en Aspi's worden verwacht om 9u30 aan de lokalen. Om tijdens de middag even te bekomen van al dat harde werk, zullen wij voor iedereen lekkere, warme chocolademelk voorzien. Er wordt wel verwacht dat iedereen een eigen lunchpakket meeneemt om tijdens de middag weer op krachten te komen.
  • Voor de speelclubs begint het iets later, namelijk om 12u30. Zij hoeven dus ook geen lunchpakket meer mee te nemen, maar ze kunnen wel zeker nog een tas warme chocomelk krijgen!  Het einduur is wel voor iedereen gelijk en ligt op 15u30.

Verder zouden we ook aan iedereen willen vragen om een rugzak(je) mee te nemen om de truffelzakjes in te steken tijdens het rondgaan, jullie warm en regenbestendig in te duffelen en uiteraard jullie super-de-luxe verkooptechnieken en enthousiasme mee te brengen!

Zoals gezegd staat onderaan het bestelformulier van dit jaar. Er is niet veel aan veranderd en het spreekt nog altijd voor zich, maar moesten er toch vragen zijn mag u altijd mailen naar leiding@chiro-eine.be. Het enige wat je hoeft te doen is het in te vullen en je bestelling staat genoteerd en zal die zaterdag op jou staan wachten in onze lokalen. Twijfel dus niet en ga maar snel naar al die chocoladeliefhebbers en vraag hen hoeveel zakjes ze dit jaar willen kopen, vul het formulier in wacht vol spanning af tot het 23 december is.

Tot dan!

Veel smakelijke groetjes
De leiding

Naam *
Hoeveel zakjes van 250 gram wil u bestellen?
Hoeveel zakjes van 400 gram wil u bestellen?
Indien nee, zullen we u nog contacteren om af te spreken wanneer we u de truffels dan kunnen komen brengen.
Heeft u nog opmerkingen? Schrijf ze dan hier neer.